Sa ramanem muti de uimire: Seful sectiei ATI din Spitalul Judetean Calarasi prins… DROGAT la volan

[ad_1]

Un bărbat de 37 de ani a fost prins de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi conducând maşina sub influenţa drogurilor. Ar fi vorba despre şeful Secţiei ATI din Spitalul Judeţean Călăraşi. Până aici nu pare nimic „cu totul ieșit din comun”, mai ales că în ultima vreme, zeci, poate sute de șoferi sunt prinși drogați la volan în toate județele țării.

Da, dar când șoferul e unuol dintre cei care au ca meserie… salvarea de vieți, lucrurile capată o altă anvergură…

”La data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au depistat pe strada Flacăra, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, pozitiv la THC-5 (cannabis)”, a transmis, marţi, IPJ Călăraşi.

Polițiștii au precizat că bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi urină.

”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit presei locale, este vorba despre dr Kovacs Emerich, medic specialist ATI, de altfel însuși șeful secției ATI a Spitalului Județean Călărași, a cărui prezență în această dezonorantă ipostază, la spital, i-a șocat pe colegii săi.

 Rămâne de văzut care este puctul de vedere al conducerii spitalului în acest caz… teribil!

foto: Politia Română/Facebook

[ad_2]

Source link

Util