Afla cum sa organizezi un team building perfect pentru echipa ta!

Echipa ta nu mai da randament? E timpul pentru team building la munte!

Ai observat ca echipa ta nu mai este la fel de eficienta ca inainte? Productivitatea scade, rezultatele intarzie sa apara, iar atmosfera de la birou pare sa fi devenit mai tensionata?

Ei bine, e clar ca echipa ta are nevoie de o schimbare de peisaj. Ce zici de un team building in inima naturii, mai exact, la o cazare Valea Doftanei?

De ce Valea Doftanei?

Valea Doftanei, cu peisajele sale pitoresti si aerul curat de munte, este cadrul ideal pentru activitati de team building. Aici, departe de agitatia urbana, de biroul in care va petreceti atat de mult timp, aveti ocazia sa va redescoperiti ca echipa si chiar sa creati prietenii.

Fie ca e vorba de drumetii, activitati in aer liber sau pur si simplu relaxare langa un foc de tabara, o cazare in Valea Doftanei are tot ce iti trebuie pentru a organiza un team building reusit.

Activitati de team building

Alegand aceasta zona aflata la doar 90 de minute de mers cu masina de Bucuresti, aveti sansa sa va bucurati de o multime de activitati menite sa intareasca spiritul de echipa si sa imbunatateasca comunicarea intre membrii acesteia. De la drumetii pe trasee pitoresti, suficient loc pentru sporturi de echipa, ateliere de gatit, jocuri de strategie, aici ai tot ce iti trebuie pentru a crea amintiri de neuitat.

Cazarea in Valea Doftanei

Cazarea, la fel ca si activitatile, este esentiala pentru un team building reusit. In Valea Doftanei, vei gasi o varietate de optiuni, de la hoteluri, pensiuni si vile pana la cabane rustice, toate gata sa va ofere confortul necesar dupa o zi plina de aventuri.

Asigura-te ca locul ales dispune de spatii comune unde echipa ta sa se poata relaxa si socializa, suficient spatiu pentru activitati, poate chiar o sala de sedinte si o curte exterioara. De asemenea, implicarea celor care administreaza unitatea de cazare este un real ajutor, deoarece iti pot pune la dispozitie mese si scaune, vesela, echipamente sportive si orice altceva ati putea avea nevoie.

Beneficiile team building-ului

Pe langa faptul ca un team building intr-un loc ca Valea Doftanei este o pauza binevenita de la rutina zilnica, beneficiile sale pentru voi, grupul care lucreaza impreuna, sunt foarte importante. Un team building imbunatateste comunicarea si increderea intre colegi, stimuleaza creativitatea si gandirea creativa si, nu in ultimul rand, creste satisfactia si loialitatea fata de companie.

Cum sa organizezi un team building reusit in Valea Doftanei?

  • Stabileste de la inceput care este bugetul pe care il poti investi in aceasta experienta.
  • Asigura-te ca perioada aleasa se potriveste cu programul tuturor membrilor echipei.
  • Odata ce ai stabilit numarul participantilor, rezerva locurile de cazare in functie de preferinte si buget.
  • Alege activitati care sa corespunda intereselor si abilitatilor tuturor membrilor echipei.
  • Informeaza-ti echipa despre toate detaliile legate de team building, astfel incat toata lumea sa stie la ce sa se astepte.

Iar unde altundeva sa va bucurati de timpul petrecut in afara biroului decat la ATRA Doftana? Cu facilitatile sale moderne, inclusiv sali de conferinte dotate pentru workshop-uri si team building-uri, ATRA Doftana este locul unde natura intalneste confortul.

In plus, zona exterioara, perfecta pentru activitati in aer liber, si optiunile de relaxare cum ar fi spa-ul, fac din ATRA locatia ideala pentru a iesi din rutina zilnica.

Nu rata ocazia, fa o rezervare pentru un team building la ATRA Doftana!

Util