Cauti informatii despre hidroizolarea fundatiei? Iata de ce ai nevoie de ea

Te-ai saturat sa locuiti la bloc, acolo unde te confrunti frecvent cu lipsa de intimitate ori cu zgomote la orice ora? Alegand sa iti construiesti o casa, vei avea parte de o viata linistita, mult mai confortabila, care iti permite, de asemenea, sa petreci oricat timp iti doresti in aer liber.

Acorda, insa, o atentie deosebita modului in care ridici imobilul, pentru ca acesta sa fie foarte bine protejat de intemperii. De exemplu, este recomandat sa investesti intr-o hidroizolatie fundatie de buna calitate, datorita careia sa tii apa la distanta de caminul tau, iar astfel sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti acasa.

Hidroizolatie fundatie – cand este recomandat sa te ocupi de aceasta lucrare?

De preferat, hidroizolatia trebuie incorporata in structura casei, pentru a-ti oferi toate avantajele de care ai nevoie pe termen lung. Este vorba despre o lucrare absolut necesara, care are menirea de a tine apa la distanta. In caz contrar, risti ca fundatia sa se macine in timp din cauza infiltratiilor ploii sau ca peretii sa inceapa sa se umezeasca in interior. Cu siguranta nu iti doresti acest lucru, mai ales ca umezeala si mucegaiul sunt extrem de periculoase pentru sanatatea ta, dar si pentru sanatatea celor din jur.

Ce materiale ai la dispozitie?

Pe piata gasesti astazi mai multe tipuri de materiale hidroizolante din care poti sa alegi, iar pentru a lua decizia potrivita, in concordanta cu bugetul de care dispui, ia in considerare urmatoarele:

•           membrane bituminoase – se aplica intotdeauna prin tehnica lipirii la cald, pentru a avea o aderenta excelenta pe suprafata unde ai nevoie de ele. Despre membranele bituminoase mai trebuie sa stii ca le gasesti pe piata sub forma unor suluri, care sunt simplu de manevrat. Acestea au o durata de viata sporita, protejandu-ti foarte bine locuinta;

•           membrane lichide – principalul avantaj, pe care trebuie sa il cunosti despre aceste produse este ca ele ajung foarte usor inclusiv in locurile greu accesibile de obicei, asa cum sunt colturile, de pilda. O data ce se aseaza, membranele lichide actioneaza ca un strat de protectie intre fundatia casei tale si apa din sol;

•           membrane din PVC – sunt asemanatoare celor din bitum, intrucat si ele se aplica prin tehnica lipirii la cald. Despre membranele din PVC mai trebuie sa iei in considerare ca sunt extrem de rezistente la temperaturi variate, asigurandu-ti o protectie sporita la nivelul casei.

Avantaje

In ceea ce priveste beneficiile de care ai parte datorita unei hidroizolatii de calitate, cele mai importante sunt:

•           protectie excelenta impotriva umiditatii;

•           evitarea mucegaiului si a igrasiei;

•           protejarea integritatii structurii casei, dar si a peretilor;

•           montaj facil, fie prin tehnica lipirii la cald, fie prin tehnica lipirii la rece;

•           evitarea unor costuri ridicate pentru eventuale reparatii in timp.

Apeleaza la specialisti pentru montaj

Daca vrei sa fii sigur ca hidroizolatia pe care o alegi este montata corect, de preferat este sa colaborezi cu experti in domeniu, care au suficienta experienta, astfel incat sa lucreze atat cu membrane bituminoase, cat si cu cele lichide sau cele din PVC. Partenerii tai vor sosi la fata locului in ziua pe care o stabiliti impreuna, iar daca vremea le permite, pot finaliza intreaga lucrare intr-o singura zi.

De unde sa cumperi hidroizolatia ideala?

Optand pentru a comanda direct de pe Internet materialele hidroizolante de care ai nevoie, economisesti timp pretios. Online gasesti inclusiv descrieri detaliate, care te ajuta sa iei decizia potrivita, urmand ca ulterior plasarii comenzii, sa primesti bunurile direct la tine acasa.

Milucon.ro iti propune varietate si calitate atunci cand iti ridici un imobil. De aici poti comanda atat produse hidroizolante excelente, cat si pardoseli Milucon de top, datorita carora sa ai parte de o atmosfera placuta acasa, alaturi de familia ta!

Date de contact:

Email: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

Util