Petrolul Ploiesti a adus un mijlocas din prima liga a Serbiei

Petrolul Ploiesti a ajuns in Antalya, unde va efectua un stagiu centralizat de pregatire sub comanda antrenorului Nicolae Constantin, galben-albastrii anuntand si primele doua mutari la nivelul lotului de jucatori.

Astfel, fotbalistul sârb Stefan Purtic a făcut joncțiunea, miercuri seară, la Side, cu lotul „galben-albaștrilor”, la scurt timp după ce elevii lui Nicolae Constantin au ajuns la The Sense Deluxe, stabilimentul ce îi va găzdui până pe 14 ianuarie.

În vârstă de 24 ani, Purtic (1.88 m) joacă pe postul de mijlocaș central și vine din prima ligă a Serbiei, ultima dată evoluând pentru FK Vozdovac, echipă pentru care a bifat 17 prezențe în actuala stagiune. În total, jucătorul plav, trecut, în cariera sa, și pe la Radnicki Obrenovac și FK Indjija, are 119 meciuri disputate și 9 goluri marcate în prima ligă din Serbia.

Purtic a efectuat, în această dimineață, primul antrenament alături de noii săi coechipieri, urmând ca, în zilele următoare, să fie definitivate și formalitățile privind transferul său oficial la FC Petrolul.

Robert Moldoveanu revine în tricoul „galben-albastru”, jucătorul în vârstă de 23 de ani semnând, cu FC Petrolul Ploiești, un contract valabil până în vara lui 2024.

Moldoveanu a mai evoluat pentru Petrolul în urmă cu patru ani, atunci când, în returul ediției 2018-2019 a eșalonului secund, a bifat 17 prezențe și 8 goluri marcate. S-a întors, după aceea, la Dinamo, echipă de care aparținea contractual la acel moment, iar la începutul lui 2022 s-a transferat la Farul Constanța, formație pentru care a jucat până la finele anului trecut. În ultima ediție a Superligii, Moldoveanu a avut 7 apariții și un gol marcat. „La Ploiești m-am simțit foarte bine data trecută și am venit să joc cu sufletul! Îmi doresc să evoluez cît mai mult, să înscriu multe goluri și să ajut echipa să termine cât mai sus în clasament, de ce nu chiar în play-off”, a spus noul jucător al „lupilor”.

Articolul Petrolul Ploiesti a adus un mijlocas din prima liga a Serbiei a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

Util